De ervaring van Eline, Jan en Steffie

Ons avontuur begon op de groepscursus Relaxed Bevallen… Wij merkten tijdens deze avonden dat je goed observeerde en doorhad wanneer ik niet helemaal in ontspanning zat. Naarmate de cursus vorderde ontstond steeds meer het idee dat we jou graag als doula wilden hebben. Wat zijn we blij dat we dat ook echt hebben gedaan! Het is eigenlijk precies zoals de verloskundige zei:”Wat zijn jullie een goed team met zijn drieën.”Je was een enorme steun tijdens de bevalling, mentaal en fysiek (dank voor de krachtige rugmassages die mij door de weeën heen hielpen).

Ook in de moeizame week die vlgde was je er voor ons. We konden je appen en bellen en je kwam zelfs nog even langs in het ziekenhuis om ons een hart onder de riem te steken. Het feit dat we zo open met je konden praten was heel fijn. Je hebt ons vervolgens een fantastische kraamweek bezorgd. We hebben ontzettend veel van je geleerd. In amper een week tijd gingen wij van prille ouders van Steffie naar een stel dat met steeds meer vertrouwen voor hun kleintje zorgt. Je hebt tussendoor ook nog heel veel in huis gedaan, het lijkt soms alsof je op twee plaatsen tegelijk bent!

Voor ons was de combinatie van doula en kraamzorg fantastisch. En helemaal op de manier waarop jij dit invult. Toekomstige zwangeren en kraamvrouwen die jij gaat begeleiden mogen in hun handen knijpen met jou!

Wij willen jou ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Als ons een tweede kindje is gegund weten we jou zeker weer te vinden.

Liefs van Eline, Jan en Steffie

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: