De ervaring van Lisette

Samen met een bevriend koppel hebben we de cursus van Claudia gevolgd. Met zijn vieren was er veel ruimte voor vragen. Door de cursus wisten mijn partner en ik goed wat we konden verwachten, welke opties en keuzes je hebt tijdens een geboorte én natuurlijk wat je kan doen om de bevalling zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Door in een staat van diepe ontspanning te komen tijdens de geboorte, heb ik weinig pijn ervaren. Ook had ik weinig benul van de tijd en ging alles voor mijn gevoel rustig maar voortvarend. Een paar weken later schreef ik: “Ik belande in diepe ontspanning. Mijn partner maakte zich zorgen omdat hij bij mij geen weeën meer merkte en dacht dat deze gestopt waren. Dat was niet zo, de zelf hypnose werkte zelfs beter dan ik had gedacht!”

Door de mindfulness elementen van de cursus was ik ook heel relaxt als er dingen gebeurden die niet volgens mijn ideale “bevalplan” verliepen. Zo ben ik uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen, i.p.v. thuis. Maar ik had daar eigenlijk direct vrede mee.

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: