De ervaring van Mark, Karin, Noor en Rick

Hoe kunnen we je ooit bedanken voor deze ontzettend fijne start van het leventje van Rick. De gesprekken van te voren waren al heel fijn. Je luistert goed en vraagt op een fijne manier door. Ook bedenk je gelijk oplossingen voor allerlei zaken.

De dag van de bevalling heb je ons goed gecoacht. Heel rustig en veel uitleg over wat er gebeurde. En op de hevige momenten rustig en duidelijk. Zo fijn dat we hierdoor met een blij en positief gevoel op de bevalling nu terug kijken.

Thuis bij ons kreeg je een andere rol: die als kraamverzorgster. Je blijft rustig en duidelijk alles uitleggen. Je kracht is om goed naar ons te luisteren en daar ook naar te handelen. Je herinnerde mij aan de wensen die we van te voren bespraken. En dit doe je op zo’n lieve manier dat dat heel fijn voelt. Als ik een probleem aandroeg (borstvoeding, bekken, hoe en wat als ik straks alleen ben) luister je goed en bedenkt samen met mij allerlei oplossingen, die we gelijk in acties omzetten. Zo zie je gelijk resultaten en dat geeft positiviteit.

Je hebt ons zo’n fijne start gegeven, een blij en gelukkig gevoel. Zo fijn.

Heel heel heel erg bedankt. Groetjes Mark, Karin, Noor en Rick

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: