De ervaring van Lisette

Tijdens onze zwangerschap hebben wij deze cursus gevolgd. Echt een aanrader! In vijf avonden wordt je door Claudia begeleid vanuit haar expertise als doula, moeder en kraamverzorgster. Geen romantische verhalen of horror verhalen maar gewoon zoals het is. Je krijgt alle inhoudelijke kennis bijgespijkerd en daarnaast leer je ook alle tips en trucs.

Dankzij deze cursus hebben wij een hele fijne en mooie thuis bevalling gehad, en is onze eerste dochter in bad geboren ?! Door de tips heeft mijn man hier ook echt veel in kunnen betekenen. Het klinkt misschien wat zweverig maar je hebt er echt heel veel aan. Je hebt een idee van wat er op je af gaat komen en hoe je je vrouw kan bijstaan.

Ik wens iedereen zo’n fijne en relaxte bevalling toe! Een goede voorbereiding is het halve werk.

Mocht je je nog niet in een cursus verdiept hebben en er wel één willen doen, dit is echt een goeie!

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: