De ervaring van Shalane & Niko

Claudia is zo’n enorme steun geweest tijdens het hele voortraject van de bevalling en tijdens de bevalling zelf dat we ons simpelweg niet kunnen voorstellen hoe alles gelopen zou zijn zonder de steun en begeleiding van Claudia.

Ik en mijn man schreven ons in voor een cursus Relaxed Bevallen bij Claudia, zodat we beter voorbereid zouden zijn op de geboorte en alles wat daarbij komt kijken.

We wilden dat ons kindje zo liefdevol mogelijk de wereld in zou komen het was voor ons ook ons eerste kindje en het was onze wens om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Tijdens de cursus Relaxed Bevallen hebben we zo veel geleerd en is het contact met Claudia ons zo goed bevallen dat we Claudia ook gelijk gevraagd hebben om onze doula te worden tijdens de geboorte. Tot onze grote vreugde zei ze “ja” 🙂

De geboorte zelf was heel intensief (soms lopen dingen anders dan je verwacht), en ik kan met eerlijkheid zeggen dat ik echt niet weet wat we gedaan hadden zonder de hulp van Claudia.

Ze was er elke minuut om ons te steunen en vooral de emotionele ondersteuning heeft voor mij heel veel betekend.

Ik kan Claudia met heel mijn hart aanraden, zowel voor de Relaxed Bevallen cursus en ook als doula, want het is echt een heel bijzondere ervaring dat je een persoon aan je zijde hebt die voelt als een rots in de branding tijdens een zo’n spannende tijd als een zwangerschap en een geboorte.

Voor mij was Claudia een moeder, een doula en een beste vriendin tegelijk en dat zal ons altijd bijblijven.

Claudia, bedankt met heel ons hart!

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: