Begeleiding na de geboorte

Na de geboorte kan ik je begeleiden als kraamverzorgende tijdens de kraamtijd. Daarnaast kun je kiezen voor een cursus babymassage om de band met je kindje te versterken. 

Kraamzorg

Ik geloof erin dat vertrouwen, bewustzijn en rust in de kraamweek essentieel zijn bij het opbouwen van een band met je pasgeboren kindje. Met veel plezier begeleid ik daarom (sinds 2012) als kraamverzorgende jonge ouders in de eerste week na de geboorte. Ik kan na de geboorte ook bij jullie komen als kraamverzorgende.

Babymassage

Aanraken, knuffelen en huid-op-huidcontact is heel belangrijk voor baby’s. Dit alles vergroot het gevoel van geborgenheid, versterkt een positief zelfbeeld, bevordert de communicatie en werkt vooral zeer ontspannend. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier voor jou als vader of moeder om contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. 

Claudia Gozeling
bewustgeboren@gmail.com
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: