Claudia als doula

Ouders

“Vanaf de eerste kennismaking gaf Claudia mij zelfvertrouwen en begreep ze waar ik behoefte aan had. Mijn man was vooraf nog even bang dat er voor hem geen rol meer zou zijn tijdens de bevalling, maar al bij de eerste kennismaking, nam Claudia deze angst weg. Ze zou er zijn voor ons en ons ondersteunen in ons proces!”

Lees verder…

Frieda

“Om  4 uur in de ochtend voelde ik vruchtwater. Ik appte Claudia, die belde mij direct terug.
Ik zou nog wat slapen. Uiteindelijk kwam Claudia rond 8 uur in de ochtend bij mij aan nadat we weer contact hadden gehad.
Ze deed haar lekkere sokken aan en zei dat ze gereed was voor het bevallingsfeestje.
Doordat ze zo huiselijk deed bleef ik ook rustig en relaxed ondanks dat de weeën toch al sneller kwamen en ook langzaam aan intenser werden.”

Lees verder…

Shirley & Patrick

“Bij ons eerste gesprek zei ze: ‘We gaan er een geboortefeestje van maken, om jullie zoon een warm welkom te geven’, en dat is het geworden!”

Lees verder…

Roxanne

“Claudia is een rustige, lieve, meelevende vrouw die je wensen respecteert, met je meedenkt en je vertrouwen in jezelf geeft.”

Lees verder…

Anoniem

“Waarom heb ik Claudia als doula gekozen? Heel simpel; het is een schat van een mens, veel ervaring met bevallingen en kramen en bovenal een prachtig moederfiguur, daar waar ik mijn eigen lieve, maar stressende moeder er absoluut niet bij wou hebben.”

Lees verder…

Rofayda & Karim

“Je was zacht, je was vrouw, je was aanwezig, je was moeder, je was dochter, je was lotgenoot, je was troost, je was houvast, je was bescherming, je was buffer, je was mijn doula.”

Lees verder…

An & Timber

“Ze vertelde het ons al van te voren; de geboorte van David en mijn kraamweek werden een feestje.”

Lees verder…

Jennifer

Verloskundigen

“Onlangs heb ik mijn eerste bevalling met een doula samen gehad. De term ‘doula’ was mij wel bekend, ook omdat collega’s al wel bevallingen hadden gehad met Claudia samen. Mijn ervaring met Claudia is heel fijn geweest. Je vraagt je als verloskundige af of je nog kan coachen als er een doula bij is, want dat vind ik één van de mooiste onderdelen van de bevalling. Maar dat kan zeker. Ik ben eigenlijk van mening dat je elkaar kan aanvullen hierin. Als verloskundige kijk je naar de cliënt en probeer je de juiste begeleiding te geven waarvan je denkt wat bij ze past, maar als doula zijn er al voorgesprekken geweest en Claudia weet dan precies wélke begeleiding gewenst is, welke woorden, welke aanrakingen enzovoorts. Voor mij was het een hele fijne ervaring en zie uit naar nog meer ‘doula-bevallingen’”.

Marleen, verloskundige Sassenheim

“Mevrouw en Claudia kennen elkaar goed, dus de begeleiding liep ook prima! Barende kreeg veel ondersteuning  van Claudia, en ook meneer heeft alle aandacht gekregen.”

Verloskundige

“Claudia denkt actief mee in het bevorderen van ontspanning. Ze is niet te overweldigend en zeer vriendelijk in het contact.”

Verloskundige

“Van wat ik gezien heb (snelle bevalling): prima begeleiding waarbij Claudia rust bracht en paniek weghield bij mevrouw.”

Verloskundige

“Heel empatisch: Je verricht goed werk door doula te zijn en er voor de barende te zijn. Je stemt goed alles af met de vrouw en haar partner  en je werkt op een prettige manier met de verloskundige samen. Je weet goed de rust te creeëren en de vrouw rustig te krijgen. Je bent een prettige aanvulling in het bevalproces.”

Verloskundige