Claudia als kraamverzorgende

“Lieve Claudia,
Met grote dank voor je ondersteuning bij mijn eerste schreden op het pad van een nieuwe mama! Je hebt me erg geholpen om de ontspanning te vinden die ik bij thuiskomst uit het ziekenhuis miste. Een prachtig begin van de kraamtijd!”

“Lieve Claudia,
8 Dagen ben je nu bij ons geweest en ik moet zeggen dat ik je ontzettend dankbaar ben. Ik weet het, het is je werk, maar jij was deze week mijn rots in de branding. Een lievere, leukere kraamverzorgende had ik mij niet kunnen wensen. Ik heb superveel aan je gehad met al je tips en adviezen. Ook vond ik onze gesprekken zeer fijn en voelde mij daarom samen met mijn baby op mijn gemak.
Ik ga je ontzettend missen en heb het hier best even moeilijk mee…….., maar het komt goed.
Nogmaals bedankt.”

“Claudia! Daar stond je dan omstreeks 4.15 uur in de morgen. Wat een mooi cadeau dat wij jou hebben getroffen. Deze week voelde voor ons beiden als een roze wolk; een ECHTE roze wolk!! Jouw rust, vrolijkheid & gezelligheid, goede raad & vertrouwen dat alles wel los zou lopen, maakten dat wij volop konden genieten en geen stress hadden. Echt super bedankt voor jouw lieve zorgen! Iedere kraamvrouw/man/gezin mag in haar/zijn handen knijpen als ze jou treft/treffen.
Alle goeds toegewenst aan jou & je gezin!”

“Lieve Claudia,

We zijn jou dankbaar voor de ondersteuning tijdens en na de bevalling (voet in je rug zodat ik me af kon zetten).Je enerzijds professionele begeleiding en anderzijds begeleiding vol liefde, passie en oprechte belangstelling. Je was voor ons een rots in de branding en paste je feilloos aan in ons gezin. Kortom; je bent een zegen voor ons gezin en voor nog vele anderen. Dank ook voor de prettige gesprekken; mooi om veel van mijzelf in jou te herkennen.

We zullen je missen! Veel geluk met je gezin en andere (doula-)werk!”

“Bedankt voor al je goede zorgen voor ons gezin en baby. Ik vond het erg fijn dat je veel achtergrondinfo kon en wilde geven. Het is mooi om te zien dat je veel passie voor je vak hebt.

Succes met de rest van je loopbaan.”