Geboortepakket Bewust

Ga vol vertrouwen en rust je bevalling in!

Ik sta je voor én tijdens de bevalling bij op de manier die bij jou past. Na de geboorte blijf ik nog 2 uur bij je om je te ondersteunen en te begeleiden. 

Zo kun je extra genieten van de eerste mooie momenten met jullie kindje. 

In dit pakket krijg je

Kennismakingsgesprek

3 gesprekken ter voorbereiding op de geboorte van jouw kindje

Hulp bij het opstellen van je GeboorteWensen

24/7 bereikbaar en stand-by vanaf week 38

Continue fijne ondersteuning tijdens de bevalling  en eerste uren daarna

Op verzoek een aantal foto’s van de geboorte

Kraambezoek met nagesprek

Beschikbaar via mail en telefoon voor alles dat er speelt tijdens de zwangerschap en kraamtijd

 

Liever zelf een pakket samenstellen?

Jouw wensen zijn het belangrijkste en ik begeleid en adviseer jou en je partner vervolgens vanuit mijn intuïtie en ervaring. Wil je liever zelf je geboortepakket samenstellen? Dat kan! Ik bied graag zorg op maat, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kies voor de manier die het beste bij je past!

Ervaringen van anderen

“Ik werk graag met Claudia samen.  In het begin wat spannend, wat moet ik van een doula verwachten? Maar al snel zag ik in: geen twee kapiteins op een schip, maar een team waarin ieder haar kracht inzet voor de (aanstaande) ouders. Claudia geeft vrouwen ondersteuning tijdens de bevalling , zodat zij op hun lijf vertrouwen. Vaak met kleine tips brengt zij rust, vertrouwen of sleept ze (aanstaande) ouders door moeilijke momenten heen. De ondersteuning is niet alleen psychisch, maar ook lichamelijk. Ook ik leer af en toe nog dingen van haar tijdens de bevalling of kraamtijd. Als verloskundige zien wij hoeveel een doula kan betekenen tijdens de baring, dat gun je eigenlijk alle ouders!”

Sara Spruitenburg

Verloskundige, Verloskundigenpraktijk Voorhout

“Claudia denkt actief mee in het bevorderen van ontspanning. Ze is niet te overweldigend en zeer vriendelijk in het contact.” 

Verloskundige

“Mevrouw en Claudia kennen elkaar goed, dus de begeleiding liep ook prima! Barende kreeg veel ondersteuning  van Claudia, en ook meneer heeft alle aandacht gekregen.”  

Heleen

Verloskundige, Amsterdam

“Mijn ervaring met Claudia is heel fijn geweest. Je vraagt je als verloskundige af of je nog kan coachen als er een doula bij is, want dat vind ik één van de mooiste onderdelen van de bevalling. Maar dat kan zeker. Ik ben eigenlijk van mening dat je elkaar kan aanvullen hierin. Als verloskundige kijk je naar de cliënt en probeer je de juiste begeleiding te geven waarvan je denkt wat bij ze past, maar als doula zijn er al voorgesprekken geweest en Claudia weet dan precies wélke begeleiding gewenst is, welke woorden, welke aanrakingen enzovoorts. Voor mij was het een hele fijne ervaring en zie uit naar nog meer ‘doula-bevallingen’”.”

Marleen

Verloskundige, Verloskundige Sassenheim

“Claudia is heel empatisch: Je verricht goed werk door doula te zijn en er voor de barende te zijn. Je stemt goed alles af met de vrouw en haar partner  en je werkt op een prettige manier met de verloskundige samen. Je weet goed de rust te creeëren en de vrouw rustig te krijgen. Je bent een prettige aanvulling in het bevalproces.”

Verloskundige

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: