Geboortepakketten

Zwangerschapscursussen, Doulabegeleiding en Kraamzorg in één pakket!

Elke geboorte is uniek en bijzonder. Wat heb jij nodig om goed voorbereid jouw kindje ter wereld te brengen? Waar zit jouw kracht en wat vind je spannend? Ik geloof erin dat iedereen baat heeft bij kennis, ontspanning en vertrouwen. Ik help je daar heel graag bij. Bewustzijn zorgt voor zelfvertrouwen. Daardoor kun je beter loslaten en de natuur zijn gang laten gaan.

Ik help jullie om heerlijk in de geboortebubbel te zijn en samen een powergevoel te ervaren. Mijn doel is dat jij in vertrouwen blijft tijdens de verschillende fases van de bevalling. Zodat je weet: wat ik nu ervaar, dat hoort erbij.

Ik bied begeleiding in de zwangerschap, tijdens de bevalling en als jullie kindje er is. Ik streef ernaar om samen een teamgevoel te ervaren en om vanuit vertrouwen een band op te bouwen. Zodat ik jullie kan helpen om de geboorte tegemoet te gaan op jullie eigen manier.

Jouw wensen zijn het belangrijkste en ik begeleid en adviseer jou en je partner vervolgens vanuit mijn intuïtie en ervaring. Ik heb 3 geboortepakketten samengesteld. Wil je liever zelf je geboortepakket samenstellen? Dat kan! Ik bied graag zorg op maat, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kies voor de manier die het beste bij je past!

Bewust

Ga vol vertrouwen en rust je bevalling in!

Ik sta je voor én tijdens de bevalling bij op de manier die bij jou past. Na de geboorte blijf ik nog 2 uur bij jullie om te ondersteunen en te begeleiden.

Zo kunnen jullie extra genieten van de eerste mooie momenten met jullie kindje.

 

Puur

Je volgt eerst de groepscursus Relaxed Bevallen en daarna gaan we verder met de  doulabegeleiding voor persoonlijke continue begeleiding.

Natuurlijk

Naast de inhoud van pakket PUUR, kies je met dit pakket   ook voor privé babymassage in én na de kraamweek.

Liever zelf een pakket samenstellen?

Jouw wensen zijn het belangrijkste en ik begeleid en adviseer jou en je partner vervolgens vanuit mijn intuïtie en ervaring. Wil je liever zelf je geboortepakket samenstellen? Dat kan! Ik bied graag zorg op maat, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kies voor de manier die het beste bij je past!

Ervaringen van verloskundigen

“Ik werk graag met Claudia samen.  In het begin wat spannend, wat moet ik van een doula verwachten? Maar al snel zag ik in: geen twee kapiteins op een schip, maar een team waarin ieder haar kracht inzet voor de (aanstaande) ouders. Claudia geeft vrouwen ondersteuning tijdens de bevalling , zodat zij op hun lijf vertrouwen. Vaak met kleine tips brengt zij rust, vertrouwen of sleept ze (aanstaande) ouders door moeilijke momenten heen. De ondersteuning is niet alleen psychisch, maar ook lichamelijk. Ook ik leer af en toe nog dingen van haar tijdens de bevalling of kraamtijd. Als verloskundige zien wij hoeveel een doula kan betekenen tijdens de baring, dat gun je eigenlijk alle ouders!”

Sara Spruitenburg

Verloskundige, Verloskundigenpraktijk Voorhout

“Wij werken al een aantal jaar fijn samen met Claudia.

De zwangeren in onze praktijk zijn altijd lovend over de cursus relaxed bevallen. De vrouwen die deze cursus gevolgd hebben zijn vaak erg goed voorbereid op hun bevalling en ook de partners weten beter wat ze kunnen doen tijdens een bevalling! Een echte aanrader.

Ook werken wij regelmatig samen met Claudia tijdens bevallingen, ze is daarbij altijd een fijne doula. Ze voelt goed aan wat een vrouw nodig heeft en is een fijne steun voor de vrouwen tijdens de zwangerschap en bevalling.”  

Sandra

Verloskundige, Verloskundige Sassenheim

“Mevrouw en Claudia kennen elkaar goed, dus de begeleiding liep ook prima! Barende kreeg veel ondersteuning  van Claudia, en ook meneer heeft alle aandacht gekregen.”  

Heleen

Verloskundige, Amsterdam

“Mijn ervaring met Claudia is heel fijn geweest. Je vraagt je als verloskundige af of je nog kan coachen als er een doula bij is, want dat vind ik één van de mooiste onderdelen van de bevalling. Maar dat kan zeker. Ik ben eigenlijk van mening dat je elkaar kan aanvullen hierin. Als verloskundige kijk je naar de cliënt en probeer je de juiste begeleiding te geven waarvan je denkt wat bij ze past, maar als doula zijn er al voorgesprekken geweest en Claudia weet dan precies wélke begeleiding gewenst is, welke woorden, welke aanrakingen enzovoorts. Voor mij was het een hele fijne ervaring en zie uit naar nog meer ‘doula-bevallingen’”.”

Marleen

Verloskundige, Verloskundige Sassenheim

“Claudia is heel empatisch: Je verricht goed werk door doula te zijn en er voor de barende te zijn. Je stemt goed alles af met de vrouw en haar partner  en je werkt op een prettige manier met de verloskundige samen. Je weet goed de rust te creeëren en de vrouw rustig te krijgen. Je bent een prettige aanvulling in het bevalproces.”

Verloskundige

“Claudia denkt actief mee in het bevorderen van ontspanning. Ze is niet te overweldigend en zeer vriendelijk in het contact.” 

Verloskundige

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: