Begeleiding na de geboorte

Kraamzorg

Ik geloof erin dat vertrouwen, bewustzijn en rust in de kraamweek essentieel zijn bij het opbouwen van een band met je pasgeboren kindje. Met veel plezier begeleid ik daarom (sinds 2012) als kraamverzorgende jonge ouders in de eerste week na de geboorte. 

Het is mijn ervaring, als ik na de doulabegeleiding ook aanwezig ben in de kraamweek, dat ouders het erg prettig vinden dat ze niet hoeven te wennen aan een nieuw gezicht. Ik ben bij de geboorte van hun kindje aanwezig geweest en in de laatste fase van de zwangerschap hebben we tevens regelmatig contact gehad.
Dus we kennen elkaar inmiddels goed. Zo kan ik hen helpen om op hun manier de geboorte-ervaring een positieve plek te geven. Naast het uitvoeren van de standaard kraamtaken ligt mijn focus daarmee vooral op het begeleiden van de ouders met hun pasgeboren baby.

Er breekt voor jullie een hele nieuwe fase aan: de transitie naar het ouderschap. Het vertrouwd raken met elkaar en het leren lezen van wat je kindje jullie ‘vertelt’ is ontzettend waardevol en belangrijk in de hechting. Ik help om jullie tijdens de kraamweek om jullie baby op een liefdevolle, natuurlijke manier bevestigend op te pakken en te dragen. Tevens kunnen we alvast kennismaken met babymassage.

De principes uit de Natuurlijke Kraamzorg zijn voor mij een belangrijk uitgangspunt in mijn werk als kraamverzorgende. Ik vertel jullie daar in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over.

Kraamzorg is aanvullend enkel mogelijk als ik ook als doula bij de geboorte aanwezig ben.

Ervaringen van anderen

Hey lieve Claudia

Zelfverzekerd zijn, ervaring opdoen, je kind leren kennen en nog veel meer…
Jij hebt het ons allemaal geleerd.
Heel veel dank voor alles en de hulp die je ons gegeven hebt.

Fantastisch gedaan!

Kim, Wes en Indy

Met grote dank voor je ondersteuning bij mijn eerste schreden op het pad van een nieuwe mama!

Je hebt me erg geholpen om de ontspanning te vinden die ik bij thuiskomst uit het ziekenhuis miste. Een prettig begin van de kraamtijd.

Edward, Anne en Guus

Bedankt voor alle goede zorgen deze week! Je was lief, rustig, begripvol en kordaat tegelijkertijd.

Hermien

Wij vonden het allemaal heel fijn dat jij de eerste acht dagen bij ons was.

Met je nuchtere kijk en praktische tips ben je een enorme steun geweest!

Dean, Marleen, Else en Dim

Claudia! Daar stond je dan omstreeks 4.14 uur in de morgen! Wat een mooi cadeau dat wij jou hebben getroffen. Deze week voelde voor ons beiden als een roze wolk; een ECHTE roze wolk!! Jouw rust, vrolijkheid & gezelligheid, goede raad & vertrouwen dat alles wel los zou lopen, maakten dat wij volop konden genieten en geen stress hadden.

Echt superbedankt voor jouw lieve zorgen!

Iedere kraamvrouw/man/gezin mag in haar/zijn handen knijpen als ze jou krijgt/krijgen.

Menno, Margo en Anne

We willen je hartelijk bedanken voor de uitstekende zorg voor ons gezinnetje. Je inlevingsvermogen en inzicht in de situatie waar je je initiatief moest tonen heeft geleid tot een echte fijne kraamperiode voor mij.

Het was ook leuk je te leren kennen als persoon: gestructureerd, communicatief en zorgzaam. We waarderen je hulp enorm.

Familie Bol

Heel erg bedankt voor je hulp en alle zorgen. We waren vast niet je makkelijkste gezin met onze dubbele ‘handicap’. Maar je ging er super mee om en hebt ons goed begeleid. Ook fijn de extra tijd die je besteedde aan papa met Noah

Bedankt voor de rust en tijd die je besteedde aan de borstvoeding en het zelfvertrouwen wat je mij gaf. En natuurlijk bedankt voor alle zorg en aandacht voor Noah.

Je doet je werk met liefde, dat is overduidelijk en mooi om te zien.

Mischa, Sandra en Noah

Ontzettend bedankt voor al je ondersteuning & gezelschap afgelopen week!

Alex

Bedankt voor al je goede zorgen voor ons én Lina. Ik vond het erg fijn dat je veel achtergrond info kon en wilde geven. Het is mooi om te zien dat je veel passie voor je vak hebt.

Helen, Sander en Lina

We zijn je zo dankbaar voor de ondersteuning tijdens en na de bevalling. Je enerzijds professionele begeleiding en anderzijds begeleiding vol liefde, passie en oprechte belangstelling. Je was voor ons een rots in de branding en paste je feilloos aan in ons gezin. Kortom: je bent een zegen voor ons gezin en voor nog vele anderen.

Dank ook voor de prettige gesprekken. We zullen je missen! 

Bert, Barbara, Sanne en Chris

We vonden het zo fijn dat jij er was! Zo konden we een goede start maken als gezin van 5. Met name bedankt voor de aandacht voor de grote broers, zij hebben ook een fijne week gehad doordat ze zo vaak mochten helpen, er zo betrokken bij werden! 

Cor, Mieke, Jona, Juul en Daan

Wat heb jij ons goed bijgestaan en ondersteund in onze eerste week als gezinnetje. We waarderen je erg om je professionaliteit  en zeker je emotionele betrokkenheid. Het was een week om nooit te vergeten. 

Arjan, Roos en Jasmijn

Claudia Gozeling
info@bewustgeboren.nl
Sassenheim, Zuid Holland
06-34262575

Volg je mij al?

 

Ik werk samen met alle verloskundigen in de regio en ben aangesloten bij: